diumenge, 20 de juliol del 2008

Manual de supervivencia d'un expatriat

Amb l'any que portem exiliats als USA hem anat trobant diverses maneres de sentir-nos com a casa. I no ho dic nomes pel fet que cuinem truites de patates, pa amb tomaquet o fideua. Avui la tecnologia permet que, tot i estar a 6.000 km de distancia, poguem seguir veient los Serrano o fins i tot trucar a casa gratis. Aixi que he decidit a compartir aquestos recursos amb vosaltres, a veure si aixi us animeu a exiliar-vos tambe una temporadeta. Comencem:

Televisio i pel.licules:

- Des dels EUA hem seguit l'espectacle politic de Catalunya i Espanya a traves del Polonia. No puc esperar a que tornin a comencar de nou!

- Tambe podeu seguir les emissions dels canals de Televisio de Catalunya en directe. Aixo si que es collonut!

- I si voleu estar informats, aqui teniu la ultima edicio del Telenoticies, i fragments d'altres programes informatius.

- Per ultim, una web per mirar pel.licules i series gratis. Una mica engorros el tema dels pop-ups pero millor aixo que res!

Musica:

- Gran invent, de lo millor que he vist fins ara. Es el Rockola, una especie de Pandora en espanyol i que es pot accedir des de tot arreu, sense restriccions territorials (de moment) com passa en altres webs americanes. I lo millor, amb molta musica espanyola i estacions pre-fixades que estan molt be. Us recomano "La Gramola" i com no podia ser d'atra manera "El Chiringuito". Ja em direu.

- I per als que voleu estar al tanto del que sona a la radio, us passo el link al player de Cadena 100. Es de les emissores que mes m'agraden, tot i que es repeteixen una mica.

Premsa:

- El meu preferit, sobretot per "La Contra" es La Vanguardia.

- I per veure l'atre cara de la moneda (cosa molt recomanable) us passo el link d'El Mundo.

- Un altre diari que m'agrada molt es El Confidencial. Una mica catastrofistes pero va be llegir-lo de tant en quant. Especialment interessant es la seccio d'economia, anomenada cotizalia.

- I com a bonus track, i nomes per a persones amants de les emocions fortes, Libertad Digital, el diari d'en Federico Jimenez Losantos. Important, no deixeu que els nens llegeixin aquest diari sense supervisio paterna :)

Comunicacions:

- Un altre dels grans invents de la epoca. Quan ho descobriu, passareu de l'skype i invents semblants. VoipBuster permet trucar a telefons fixos espanyols de manera totalment gratuita, i a mobils de manera molt barata. I el millor de tot es que et permet associar el teu telefon mobil i fer les trucades gratuites des del teu telefon, sense necessitat d'un ordinador i d'internet. Impresionant!

Doncs be, gracies a totes aquestes webs, avui estar lluny de casa ja no es el que era! Gracies internet!

1 comentari:

Toni-chan ha dit...

Guaita el peaso blog del Quimaco! Espero que l'estiu per allí hagi anat rebé! "no hay playa" però teniu youtube!

Doncs apa, a continuar la conquesta catalana!!!

Salut!
Toni Abella

Powered by Quimako