dissabte, 15 de desembre del 2007

Neu !

Aquesta setmana hem acabat les classes, i estem ja enmig dels examens. Ja n´hem fet dos, i en queden 3 encara, o sigui que aviat acabarem i tornem a casa per Nadal!

I per celebrar la fi de les classes, quatre companys ens vam ajuntar per cantar una nadala (extreta del meu famos CD de nadales que alguns privilegiats heu tingut l'honor d'escoltar!). Va ser molt divertit i per sort no ho va filmar ningu, jeje!


Els quatre en plena actuacio!

Acte seguit vam continuar celebrant la fi de les classes amb una de les tradicions de la seccio G, ballar damunt de les taules! Recentment ens ho han prohibit, pero sembla que aixo no es impediment per a que la tradicio segueixi viva. La gent de les altres seccions no enten res quan passa pel passadis, sent la musica i mira per les finestres!


Dijous vam tenir el primer examen, i el professor ja ens va avisar de que acabessim rapid o no podriem tornar a casa. I es que va caure una nevada espectacular. Va durar tot el dia, i es van provocar grans retencions de transit per tot Boston. Sort que vivim a prop del campus! De totes maneres, anar a comprar s´ha convertit en una autentica odissea! De fet, quasi no podiem sortir de casa!


Leticia decidint per on passar!

Quim i Leticia fent el ruc pel carrer, sort que no passava ningu! :)

I a l'endema, en acabar el darrer examen de la setmana, ens en vam anar a fer una guerra de boles de neu davant la biblioteca. Quina gran sensacio agafar la neu verge i llencar-la a la gent! Un bon anti-stress despres de l'examen de marketing mes surrealista que he fet mai!

Els companys de la seccio en plena guerra

Preparats per atacar!

I aquesta nit s'espera una nova baixada de temperatures i mes neu! Com dic per aqui, cada dia es el mes fred de la meva vida, perque cada dia fa mes fred, i jo mai n´havia passat tant. Aixi que com no puc sortir al carrer, vaig a seguir estudiant. Una abraçada!

Powered by Quimako