dimarts, 15 d’abril del 2008

Classes de Cuina Espanyola!

Spanish Cuisine,
o com cuinar una fideua per 10 persones!!!

Durant el mes d'abril fem classes de cuina amb la seccio d'en Quim, Dissabte va ser el primer dia i vam comencar fort... ens va tocar apendre cuina India, estava tot molt bo!
I avui ens ha tocat a nosaltres ensenyar cuina Espanyola! Be, aqui teniu el nostre menu, que disfruteu:
Per comencar una mica de pa amb tomaquet. En Quim en plena accio:
I ara la part important, la fideua. Vam haver de demanar a un amic que ens deixes una paella gegant per cuinar, aixi que mes que classes de cuina, va ser un experiment. Pero va sortir be, i la fideua va quedar bonissima. No hi ha com sentir-se a casa :)
Finalment vam acabar. La pinta era molt bona, i a jutjar per la gent que va repetir, el gust tambe era molt bo! Aixi que ja ho sabeu, si voleu tastar uns bons fideus, us tocara venir a Boston!
Bye!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo del Fish pasta no queda muy bien... jajajaj.

Veo que no os falta de nada...

A ver si tomo un poco de nota. Creo que el pan con tomate me podría quedar bueno...

Ines ha dit...

Leti sembles una artista de Hollywood al post anterior!

Javi ha dit...

Caram quina bona pinta que té tot! Mengeu millor menjar Espanyol vosaltres a BOS que jo a la Capital!!!

Anònim ha dit...

Hola Leticia i Quim!
Veig que us cuideu la mar de bé... és més, que els cuideu la mar de bé i més als vuits afortunats de compartir la taula amb valtros!
Bona elecció amb el capçanes... la terra tira! ;-)
Salutacions des de Polonia!
Jordi

KONIEC... i visca catalunya!

Powered by Quimako